For The Best Look Ever!

 
 
 
Види повеќе
 
 
 
 
 
 
Да си уникатен и да издвојуваш на пазарот значи да имаш нешто што другите го немаат.
 
Ние сме специјализирана компанија на фурнизација со додатоци на гардероба, кондури, модни додатоци, чанти и кожни производи. Деталите или оние незабележливи и мали работи за кои мислиме дека не се толку важни, се всушност она што ја прават една целина да изгледа уникатно и привлечно. Ботонекс се фокусира на тие детали и секогаш ги имаме најновите модни додатоци, со висок квалитет, аксесоари со широк програм.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ботонекс е компанија која е главен застапник на фирмата "Линеа Ботонекс" која се наоѓа во Келце, Полска и е реномиран производител и увозник на приспособени додатоци за облеката.

Нашата работа започнува во 2018 година и иако само кратко време работиме сепак значајно е тоа време затоа што за краток период успеавме да се афирмираме на пазарот.